Szálláshely

A jászberényi River Aparatmanház a város központjában, a főtér és a folyóparti sétány közelében, egy csendes kis udvarban található.


Szobáink

Szálláshelyünk 6 szobájában, 16 fő szállásolható el. Hangulatukat, a melegséget árasztó okkersárga és barna szín határozza meg. Kétágyas és háromágyas szobáink kényelmét az antistressz ágyneműk és matracok, síkképernyős televízió, saját zuhanykabinos fürdőszoba és internet csatlakozás (WIFI) biztosítja.

Recepció

Érkezésről illetve kulcsátadásról előzetes egyeztetés szükséges a 30-719-74-03-as telefonszámon. Megújult e-mail címünk: riverapartman@bortonudvar.hu

Parkoló

 Szállóvendégeink részére térítésmentesen rendelkezésre áll a kamerával és elektromos kapuval őrzött parkolónk.

A szobaár tartalma: szállás kényelmes szobában, zárt parkolónk használata, WIFI elérés minden szobában és közösségi helyiségben biztosított.


Áraink

(Szeptember 1-től)
Egy ágyas szoba: 15.000 Ft / 1 fő/ éj + idegenforgalmi adó
Két ágyas szoba: 20.000 Ft / 2 fő/ éj + idegenforgalmi adó
Három ágyas szoba: 25.000 Ft / 3 fő/ éj + idegenforgalmi adó
Négy ágyas szoba: 30.000 Ft / 4 fő/ éj + idegenforgalmi adó

Ár tartalmazza:

zárt parkolás, ingyenes Wi-Fi hozzáférés, ÁFA.
A napi szobaárakból csoportok, nagyobb vendéglétszám vagy jelentős számú eltöltött vendégéjszaka után egyedi kedvezményt is biztosítunk.
0 – 5 éves korig az elhelyezés szülőkkel egy szobában – ingyenes

Fizetési lehetőségek:

bankkártya (VISA, MasterCard, Maestro); készpénz (HUF)
megrendelés alapján banki átutalással

Lemondási feltételek: Minden egyéni szobafoglalás kötbérmentesen lemondható érkezés előtt 11 nappal, a 10. napon belüli lemondás esetén a szállásdíj 100%-át kérjük megtéríteni.

Általános információk: Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szobáinkat 14 órától foglalhatja el, 18 óráig, illetve az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésére. Hamarabbi érkezési igényét, illetve későbbi távozását kérem jelezze.

Házirendünk tartalmazza azokat a szabályokat, melyek biztosítják, hogy a River Apartman lakói nyugodt és biztonságos körülmények között használják szobáinkat és azokhoz tartozó egyéb célú helyiségeket.

Szeretettel várja Önt/Önöket a River Apartman!


Visa tájékozató