Rólunk

Kedves Vendégeink/leendő Vendégeink!

Professzionális gépekkel várjuk a jászberényi Börtönudvar Fitness termében az edzeni vágyókat. Célunk a szabadidő kulturált és hasznos eltöltése, biztosítani a munkahelyi stressz oldását, az egyéb tevékenységben megfáradt emberek aktív kikapcsolódását valamint az életminőség javítását, a kitűzött eredmények sikeres elérését akár az izomépítés, akár a fogyás területén. Hisszük, hogy a rendszeres mozgás által teljesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetünk! Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani! A táplálékkiegészítők széles választékával,egyre bővülő termékekkel szeretnénk a nálunk töltött időt még kellemesebbé tenni!

Szolgáltatásaink között szerepel még álló és fekvő szolárium, infraszauna, manikűr-pedikűr, kozmetika, fodrászat. Emellett a vendégeinknek lehetősége nyílik az Alcatraz terem használatára is, ahol olyan csoportos órákat tartunk, mint a TRX, spinning, kangoo és a formállak.

Sok szeretettel várunk minden kedves sportolni vágyó vendéget a hét minden napján!
Sportközpontunk ingyenes parkolási lehetőséggel is rendelkezik!


TRX:
A TRX kiscsoportos személyi edzés, mely ötvözi a személyi edzés előnyeit a csoport adta motivációval. Az egyik legsokoldalúbb edzésmódszer, amellyel egyszerre lehet fejleszteni erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt. Mivel a gravitációval szemben a saját súlyunkkal dolgozunk, a terhelés személyre szabott, így nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Több mint 300 gyakorlat végezhető el vele, de a variációk száma csak a fantázián múlik. Természetes mozgáselemekkel dolgozik, ezért ízületkímélő. Célzottan a törzsizomzatra hat (hasfal, ágyék, mély-hátizmok), a gyakorlatok során ezek az izomcsoportok mindig terhelés alatt vannak. Miközben edzünk, a gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszer is fejlődik.
A TRX az a fajta edzésmódszer, melynek gyakorlatai a mindennapi életből vett mozdulatokból építkeznek. A funkcionális tréning esztétikailag is átformálja a testet, és harmonikusan kidolgozott izomzatot, jobb izomegyensúlyt eredményez, fejleszti az állóképességet és a stabilitást. A TRX mára az egyik leginnovatívabb fitneszeszközzé vált világszerte.


SPINNING:
A spinning az egyik legkiválóbb kardió edzés, amely egyszerre fejleszti a mentális képességeket és az állóképességet is. Kortól és nemtől függetlenül bárki űzheti. Számos pozitív hatása van a szervezetre. Jelentősen javul a keringési rendszer, megerősíti a szívet, hatékonyabb lesz a vér oxigén szállító képessége, erősödik az érfal. Javítja az állóképességet, mozgás közben óvjuk a térd ízületeit, a szalagokat és ezzel együtt erősítjük is azokat. A nagy intenzitású mozgás következtében fokozott izzadás tapasztalható, a szervezet méregtelenítése beindul. Az egyik leghatékonyabb zsírégető módszer.


FORMÁLLAK:
Egy igazán kemény edzés a nők számára, ahol a láb,a fenék, a has és a kar kerül középpontba. 8 különböző állomáson teheted próbára a kondíciódat, melyek fejlesztik az erőt és az állóképességet. Összetett gyakorlatok várnak rád, melyek egyszerre több izomcsoportot mozgósítanak. Javítja a mozgáskoordinációt, a tartást és a helyes technikát is elsajátíthatod. Ha szívesen edzenél egy kemény, csajos csapattal, gyere és érezd jól magad, miközben alakot formálsz!


STEP AEROBIK:
Az aerobik egyik legnépszerűbb változata a step aerobik. Gyors elterjedését a lépcsőn végzett gyakorlatokkal elért magasabb kalória-felhasználásnak, zsírégetésnek köszönheti. Mindamellett, hogy a nem kívánt súlyfelesleg hatásosan csökken, a lábak és a farizom is erősödik, formálódik.


KANGOO:
A kangoo kiváló kardió mozgásforma, mely egyrészt fogyaszt, másrészt erősít, harmadrészt rengeteg pozitív hatása van az egészségre, nem utolsósorban pedig szórakoztat is. Mivel a kangoocipőben végzett mozgás több kalóriát éget el, mintha ugyanazokat a mozdulatokat normál sportcipőben végeznénk, ezért a kangooval 25 százalékkal több energiát használunk fel, mint a normál aerobik közben. A kangoo lábbelije a túlsúlyosoknak, ízületi problémákkal küszködőknek is visszaadja az önfeledt ugrálás örömét, ugyanis a kangoocipőkben végzett gyakorlatok nem terhelik az ízületeket: a cipő a terhelés több mint 80 százalékát elnyeli, így védi a boka, térd, csípő és a gerinc ízületeit.