Rólunk

Kedves Vendégeink/leendő Vendégeink!

Professzionális gépekkel várjuk a jászberényi Börtönudvar Fitness termében az edzeni vágyókat. Célunk a szabadidő kulturált és hasznos eltöltése, biztosítani a munkahelyi stressz oldását, az egyéb tevékenységben megfáradt emberek aktív kikapcsolódását valamint az életminőség javítását, a kitűzött eredmények sikeres elérését akár az izomépítés, akár a fogyás területén. Hisszük, hogy a rendszeres mozgás által teljesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetünk! Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani! A táplálékkiegészítők széles választékával,egyre bővülő termékekkel szeretnénk a nálunk töltött időt még kellemesebbé tenni!

Szolgáltatásaink között szerepel még álló és fekvő szolárium, infraszauna, manikűr-pedikűr, kozmetika, fodrászat. Emellett a vendégeinknek lehetősége nyílik az Alcatraz terem használatára is, ahol olyan csoportos órákat tartunk, mint a TRX, spinning, kangoo és a formállak.

Sok szeretettel várunk minden kedves sportolni vágyó vendéget a hét minden napján!
Sportközpontunk ingyenes parkolási lehetőséggel is rendelkezik!


TRX:
A TRX kiscsoportos személyi edzés, mely ötvözi a személyi edzés előnyeit a csoport adta motivációval. Az egyik legsokoldalúbb edzésmódszer, amellyel egyszerre lehet fejleszteni erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt. Mivel a gravitációval szemben a saját súlyunkkal dolgozunk, a terhelés személyre szabott, így nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Több mint 300 gyakorlat végezhető el vele, de a variációk száma csak a fantázián múlik. Természetes mozgáselemekkel dolgozik, ezért ízületkímélő. Célzottan a törzsizomzatra hat (hasfal, ágyék, mély-hátizmok), a gyakorlatok során ezek az izomcsoportok mindig terhelés alatt vannak. Miközben edzünk, a gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszer is fejlődik.
A TRX az a fajta edzésmódszer, melynek gyakorlatai a mindennapi életből vett mozdulatokból építkeznek. A funkcionális tréning esztétikailag is átformálja a testet, és harmonikusan kidolgozott izomzatot, jobb izomegyensúlyt eredményez, fejleszti az állóképességet és a stabilitást. A TRX mára az egyik leginnovatívabb fitneszeszközzé vált világszerte.

SPINNING:
A spinning az egyik legkiválóbb kardió edzés, amely egyszerre fejleszti a mentális képességeket és az állóképességet is. Kortól és nemtől függetlenül bárki űzheti. Számos pozitív hatása van a szervezetre. Jelentősen javul a keringési rendszer, megerősíti a szívet, hatékonyabb lesz a vér oxigén szállító képessége, erősödik az érfal. Javítja az állóképességet, mozgás közben óvjuk a térd ízületeit, a szalagokat és ezzel együtt erősítjük is azokat. A nagy intenzitású mozgás következtében fokozott izzadás tapasztalható, a szervezet méregtelenítése beindul. Az egyik leghatékonyabb zsírégető módszer.

INFRATRAINING
Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzés kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

KANGOO:
A kangoo kiváló kardió mozgásforma, mely egyrészt fogyaszt, másrészt erősít, harmadrészt rengeteg pozitív hatása van az egészségre, nem utolsósorban pedig szórakoztat is. Mivel a kangoocipőben végzett mozgás több kalóriát éget el, mintha ugyanazokat a mozdulatokat normál sportcipőben végeznénk, ezért a kangooval 25 százalékkal több energiát használunk fel, mint a normál aerobik közben. A kangoo lábbelije a túlsúlyosoknak, ízületi problémákkal küszködőknek is visszaadja az önfeledt ugrálás örömét, ugyanis a kangoocipőkben végzett gyakorlatok nem terhelik az ízületeket: a cipő a terhelés több mint 80 százalékát elnyeli, így védi a boka, térd, csípő és a gerinc ízületeit.