Oktatóink

Csoportos órák

 

TRX – Holló Judit

A sport kisebb-nagyobb szinten mindig jelen volt az életemben, a tudatosságot és a következetes életmódot azonban csak a felnőttkor hozta meg számomra.

A főiskolás évek alatt éreztem meg, mekkora ereje van a csoportos edzéseknek, milyen motiváló együtt edzeni, egy célért küzdeni. Az aerobik edző képzés elvégzése után számos továbbképzésen vettem részt, hogy gyarapítsam ismereteimet. A kisfiam születése után elvégeztem távoktatásban a természetgyógyász képzést, ahol fitoterapeuta szakképesítést szereztem.

Szeretnék a vendégeimnek teljes körű ismeretanyagot átadni, segíteni nekik a helyes mozgás kivitelezése mellett a helyes életmódot is megtalálni.

Az évek során igyekeztem kitapasztalni mi a leghatékonyabb és legcélravezetőbb edzésmódszer. Nekem a TRX és Total Body edzések jelentik az igazi, örömteli csapatmunkát, ahol a vendégeim mindenféle edzettségi szinttel tudnak dolgozni, hatékonyan. Azoknak akik kevésbé szeretik a csoportos órák hangulatát, ajánlom a személyi és kiscsoportos TRX edzéseimet.

Szakmai végzettségeim:

 • 2009 – Aerobik sportedző
 • 2010 – Életmódtanácsadó-, wellness trainer
 • 2012 – TRX edző
 • 2015 – Kinesio Tape Terapeuta
 • 2016 – Fitoterapeuta

 

KANGOO – Ács Adrienn

Tanulmányok:

2001-2005: Deák Ferenc Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola, Jászárokszállás

2005-2009: Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar, Jászberény

 

Szakképzettség: tanító, testnevelés és sport műveltségterület

 

2013-2016: Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógiai Kar, Óvodapedagógus Szak

 

Egyéb tanfolyamok:

 • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar, Budapest – Sportoktató
 • Kangoo Power Instructor Certificate, Budapest – Kangoo Jumps oktató
 • Magyar Tenisz Szövetség – Iskolatenisz
 • Magyar Labdarúgó Szövetség – Grassroots

Magamról:

Kislány korom óta a mozgás szerves része az életemnek.  Általános iskolában triatlon és a futás volt mérvadó. Középiskolában kézilabdáztam, néptáncoltam és a futás megmaradt mostanáig is, amit versenyszerűen űzök.  Tanulmányaimat a tanítóképző főiskolán testnevelés szakon folytattam. Párhuzamosan végeztem el az aerobik oktatóit. A főiskola elvégzése után újabb kihívásra vágytam, ekkor ismertem meg a kangoo jumps-ot. 2010-ben már az oktatók körét gyarapítottam. Az aerobik és a kangoo mellé csatlakozott a fitness boksz.

Szeretem a munkámban a maximumot nyújtani. Fontosnak tartom, hogy a vendég, aki ellátogat az órámra jól érezze magát.

Célom a sport és az egészséges életmód megismertetése és megszerettetése.

 

 

SPINNING – Székely Attila

Gyerekkoromban nagyon sokat kerékpároztam, szinte éjjel-nappal hajtottam.

Az Egyetem alatt már csak a futás és a testépítés maradt. Egy vétlen közúti balesetben való sérülésem után kezdtem újra, tudatosan országúti kerékpározni, mely segített a gerincsérülés felépülésben. Annyira megszerettem, hogy télen sem akartam abba hagyni és így maradtam rabja a spinning-nek, indoor cycling-nek.

 

Sport tanulmányok:

 • Fitness Instruktor  –  Fitness Company
 • Spinning Instructor  – Mad Dogg Athletics
 • Group Cycling – Fit College

Általános tanulmányok:

 • Miskolci Egyetem Gépészmérnöki kar,
 • Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Vez,-Szerv,-Minőség.biz. szakmérnök
 • GAMF Programozó Mat.

Amikor nem kerékpározom, kedvenc időtöltésem, alkalmazások írása (hardver, szoftver, web tervezés és fejlesztés), és a sport: SpartanRace felkészülés és verseny.

Mottóm: „ Az az edzés, melyen nem izzadsz, az nem sport”

 

 

Személyi edzőink

 

Redler Gréta

Sziasztok,
Redler Gréta vagyok, a Börtönudvar Fitness személyi edzője. A mozgás szeretete pár éve tudatosult bennem,de azóta nem csak az életem részévé vált,hanem ez jelenti az életemet. Nagyon szeretek emberekkel együtt dolgozni,szeretem,hogy segíthetek nekik céljuk elérésében. Saját testemen ismerhettem meg mennyi munkával és erőfeszítéssel jár egy-egy cél elérése,de erre bárki képes. Szakmai végzettségek és képesítések:
2017 R-med akadémia-Koordináció és erőfejlesztés,fascia technikák integrált megközelítésben
2016 Fitness Akadémia- Személyi edző
2016 Meta Don Bosco- Fitness-Wellness instruktor Várok személyi edzésre minden olyan személyt,aki -szeretne kicsit kimozdulni a komfort zónájából edzés terén -aki szeretne változtatni magán
-aki szeretne fittebb lenni
-aki AKAR zsírt veszteni
És téged is,aki nem mersz bele kezdeni.  Ha érzed az affinitást és kedvet kaptál,keress bizalommal a Börtönudvar Fitnessben. Redler Gréta, 
06-70/671-0919

Kapalyag Patrik

A sport és a mozgás mindig is az életem része volt, bár sosem űztem versenyszerűen, mégis rengeteg mozgásfajtát és sportot kipróbáltam. A sport megtanít küzdeni és kitartani! A személyes tapasztalataimmal és a megszerzett tudásommal – amit folyamatosan bővítek – sok embernek szeretnék segíteni a céljai elérésében, akik elhatározták, hogy életmódot váltanak és kitörnek a rendszertelen és mozgásszegény életmódjukból. Ép testben ép lélek, számomra ez a kettő jelenti az egészséges életmódot. Fontos, hogy azt csinálhatom az életemben ami számomra a legnagyobb örömet jelenti.
Mindig az életem része volt a sport és ezután is az lesz!
 • International Wellness Institute – személyi edző
 • International Wellness Institute – fitness instruktor

Csoportos órák gyerekeknek

ECDS – Lékó Zsanett

Lékó Zsanett vagyok, a jászberényi Zoltán Erika Tánciskola tánctanára.

A sport és a tánc már gyerekkorom óta az életem része, mióta az eszem tudom táncoltam és sportversenyekre jártam. Később a sportversenyeket felváltotta az Aerobik, ahol több, mint 7 évig csapatban versenyszerűen aerobikoztam, step aerobikoztam és hip-hop- oztam. Majd egy fél éves kihagyás után csatlakoztam Zoltán Erika Tánciskolájához, ahol pár év eltelte utána tánctanár lettem, így ma már több mint 7 éve vagyok a jászberényi tánciskola vezető oktatója.

Ezek mellett elvégeztem az ELTE kommunikáció BA képzését, majd a METU kommunikáció mesterszakát. Mindeközben végig csináltam egy csoportos fitness instruktori OKJ-s képzést, így a hip-hop mellett újra visszatért az életembe az aerobik. 2016 tavaszától pedig napi rendszerességgel tartok csoportos órákat Budapesten.